Sahabat-sahabat PASZBB

Terbaru di Aku Budak Balun!

  • Info Solat - Solat merupakan pengakuan taat setia antara manusia dengan Tuhannya, oleh itu hendaklah dilakukan dengan rasa taat, khusyuk, hormat, dan dalam keadaan b...
    3 years ago

Saturday, October 3, 2009

masalah sikit..

Assalammualaikum,
atas masalah-masalah yang tertentu.. blog paszbb ini tidak dapat diupdate dengan lebih kerap.
InsyaAllah, semoga Allah SWT memberi keizinan untuk teman menyelesaikan masalah-masalah ini..

1. PC problem - board rosak!
2. Internet dah kena block di opis!

InsyaAllah, akan diusahakan penyelesaiannya..

Takbir!! Salam perjuangan di Bagan Pinang!

sunsnake
moderator paszbb.blogspot.com

03.10.2009

3 comments:

Ummu Muhammad Tasneem said...

salam..

rsnya ada satu cara supaya blh lebih kerap hntr posting. kat bhgn setting dlm blog ni.. ada kita boleh letakkan alamat emel blog... contoh:

sunsnake.paszbb@blogger.com

nnti boleh hntr dprd opis kalaupun internet di block.. mcm hntr emel biasa.. nnti dia terus muncul kat blog ni.. ceklah dkt bhgn setting, kalau belum penah guna kaedah ni lg.

cuma 2 sen.

Parti Islam Semalaysia di Bukit Beruntung said...

Syukran2..

Akan ana praktikkan...

Anonymous said...

Amri, cuba ko bg PC siput ko tu kat Abg Lan...biar dia tengok2kan

Related Posts with Thumbnails