Sahabat-sahabat PASZBB

Terbaru di Aku Budak Balun!

  • Info Solat - Solat merupakan pengakuan taat setia antara manusia dengan Tuhannya, oleh itu hendaklah dilakukan dengan rasa taat, khusyuk, hormat, dan dalam keadaan b...
    3 years ago

Monday, September 28, 2009

Raya.. Dodol.. PC Rosak!!!

Salam,

Alhamdulillah... akhirnya.. dapat juga menghidupkan blog paszbb ni...
Setelah seminggu dok melengung di rumah akibat dek pc yang secara tiba-tiba merajuk dengan merosakkan dirinya! fuh! betapa terseksanya sanubari dan jiwa ini apabila tiada bekalan internet! tiada bekalan air leh gak gi mandi kat masjid tepi rumah! tiada bekalan elektrik leh gak follow-up dengan TNB! tapi tiada bekalan internet akibat PC rosak!! menganga je la jawabnya! wakakaka!

Teman bukan tak nak gi cyber cafe(CC) tapi mengenangkan CC kat area Bukit Beruntung ni dah hilang ke'aslia'annya. Dah jadi macam 'sega world' dahh!! semua dok main game je.. takde privacy la pulak! hehehe (banyak songeh la pulak!)

Raya kali ini juga mencatat sejarah buat teman apabila sehingga ke saat tulisan ini, secubit dodol pun teman tak rasa lagi!! Semua rumah yang teman beraya takde hidangan dodol ni.. hmm.. pelik gak ni??

harap-harap dapat la merasa dodol sebelum Syawal meninggalkan kita! huhuhu

sunsnake 28.9.09

No comments:

Related Posts with Thumbnails