Sahabat-sahabat PASZBB

Terbaru di Aku Budak Balun!

  • Info Solat - Solat merupakan pengakuan taat setia antara manusia dengan Tuhannya, oleh itu hendaklah dilakukan dengan rasa taat, khusyuk, hormat, dan dalam keadaan b...
    3 years ago

Friday, July 17, 2009

Revolusi windows - ingat lagi tak?

Revolusi windows....
sumber - tranungkite.net/v9


Windows 1.0
teman tak tahu menahu langsung!











Windows 2.0
tak tahu jugak!















Windows 3.0
pun tak tahu dan tak sempat alami..














Windows 3.11
hmmm.. masa ni dok main guli lagi kot?















Windows 3.11 NT
pun tengah sibuk main konda-kondi!














Windows 95
aaa.. masa ni teman dah jinak-jinak dengan komputer dah..
especially masa kat Sekolah...















Windows 98
Teman dah start guna kat tempat keje..















Windows 2000
tak perasan lak?















Windows millenium Edition
Lagi tak perasan!!















Windows XP
terbaikk!! setakat ini dari Microsoft!













Windows Vista
tak pakai sebab pada teman macam complicated sangat!!















Windows 7
lom try lagiiii!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails