Sahabat-sahabat PASZBB

Terbaru di Aku Budak Balun!

  • Info Solat - Solat merupakan pengakuan taat setia antara manusia dengan Tuhannya, oleh itu hendaklah dilakukan dengan rasa taat, khusyuk, hormat, dan dalam keadaan b...
    4 years ago

Monday, July 6, 2009

Berpadu dengan UMNO? Kami dah tanam dah!

Kerajaan Perpaduan telah 'Berkubur' - TG Nik Aziz

sumber - Utusan Meloya

KUALA KRAI 6 Julai – Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat menegaskan, cadangan kerajaan perpaduan demi kepentingan Melayu telah ‘berkubur’ dan Pas tidak akan menyebutnya lagi.

Beliau berkata, ruang untuk Pas atau UMNO berbincang lagi mengenai isu tersebut sudah tertutup kerana Pas telah mencapai perpaduan melalui pakatan pembangkang.

“Isu (kerajaan) perpaduan kami dah tanam, dah berkubur. Pakatan adalah lebih melambangkan perpaduan, lebih daripada maksud perpaduan iaitu ia terdiri daripada berbilang kaum.

“Melayu buat apa? Tak usahlah timbul isu perpaduan itu lagi kerana kami dah baca talkin, jadi apa masalahnya?” tegas beliau.

sunsnake

Harap media pengampu dan penipu UMNO tolong jangan nak ungkit-ungkit lagi kisah 'perpaduan' ni.. Cukup-cukup la menipu rakyat malaysia!! tambahan kami ahli-ahli PAS dah pernah merasa, kalau idak kami pun, pejuang-pejuang PAS terdahulu dah merasa betapa peritnya 'berpadu' dengan UMNO! konon nak berpadu bila dah tenat! bila dah sihat!! semuanya dihumban ke laut!! mengkhianati perjanjian!! err.. biasala UMNO...
Kes Kerajaan Perak pun dah cukup menunjukkan betapa hina dan kejinya UMNO ni!
Lagi mau perpaduan? Najib, suruh Zambri Mamak tu keluar dari kerusi MB haram tu dulu! baru boleh mula sembang pasal perpaduan kamu tu! idak-idak pun Bubar Dun Perak! err.. berani ke? marah lak Rosmah sat lagii!!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails